fbpx

Zilele Diplomației Comerciale

Data: 02 Iulie 2019

Organizator: MMACA

Program: 10:00 - 14:30

Locaţie: Bucuresti

Telefon: -

Email: andreea.radulescu@dce.gov.ro

Finalizat

 

Vă invităm să participați la întâlnirile de lucru din cadrul celei de-a XI-a ediții a “Zilelor Diplomației Comerciale”, eveniment organizat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat în perioada 2-3 iulie 2019 la București.

 

Evenimentul se va desfășura în sediul Academiei de Studii Economice din str. Căderea Bastiliei nr. 2 – 10, sector 1, București. Pe parcursul celor două zile menționate mai sus, în intervalul orar 10:00-14:30 oamenii de afaceri interesați să-și promoveze produsele și serviciile pe piețele externe pot să dialogheze direct și individual cu reprezentanții Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat (MMACA) din cadrul misiunilor diplomatice ale României în străinătate (consilierii economici).

 

Pentru detalii suplimentare sau clarificări, vă rugăm să contactați reprezentanții Departamentului de Comerț Exterior/MMACA la adresele : mihaela.turbaceanu@dce.gov.ro
andreea.radulescu@dce.gov.ro

Pe această cale, vă înaintăm invitația de a participa și la Sesiunea Oficială a “Zilelor Diplomației Comerciale”, ce va avea loc pe data de 8 iulie a.c. la sediul Academiei de Studii Economice București – sala Aula Magna, începând cu ora 09:30 (înregistrare participanți).

 

Sursa eveniment

Lăsaţi un comentariu

Autentificaţi-vă pentru a comenta
  Abonează-te  
Notificaţi