fbpx

SAB & Accesorii 2019

Data: 10 - 20octombrie

Organizator:

Program:

Locaţie: Pavilion B2, Romexpo

Telefon: 021.230.38.18

Email: office@sab.ro

Salonul-Auto-Bucuresti
Finalizat

 SAB & Accesorii 2019, evenimentul care a devenit în timp, prin eforturi susținute din partea tuturor celor implicați în toate etapele organizării și desfășurării lui, principalul punct de întâlnire și interacțiune al profesioniștilor din industria auto cu publicul specializat și iubitor al fenomenului auto, prezintă în perioada 10 – 20 octombrie 2019, la Romexpo cele mai recente tehnologii și cea mai diversificată ofertă din domeniu.

 

 Aflat anul acesta la cea de a XVII-a ediție și împlinind 26 de ani, Salonul Auto București & Accesorii, evenimentul care îmbină experiența edițiilor organizate până în prezent cu dinamica contextului inovativ și economic actual vine cu o platformă complexă ce se transformă pe perioada celor 11 zile de desfășurare într-un adevărat centru de afaceri în domeniul auto.

 

Ca în fiecare an, cei pasionați de industria auto care vor călca pragul complexului expozițional, vor putea admira cele mai noi modele de automobile de oras și de teren, autovehicule utilitare ușoare și grele, dar și autoturisme clasice. Totodată, profesioniștii în domeniu vor avea ocazia să gasească echipamente si utilaje pentru service-uri, vopsitorii și spălătorii auto, să încheie noi parteneriate și să fie la curent cu noutățile tehnice. Și nu vor lipsi nici componentele și accesoriile auto, sistemele audio și de navigație, tuning auto și moto.

 

În cadrul evenimentului va fi organizată o zonă dedicată “Mobilității Electrice la SAB & Accesorii 2019” cu vehicule hibride și electrice, dar și concursuri, workshop-uri și lansări ale celor mai recente tehnologii din industrie. Bineînțeles, nici pasionații de mobilitate pe două roți nu vor fi uitați, astfel nu vor lipsi motocicletele, scuterele, bicicletele și accesoriile.

 

Totodată, la eveniment vor fi prezente de asemenea, societățile de leasing și de asigurări, dar și cele care furnizează alte servicii adiacente. Media de specialitate va reflecta pe larg evenimentul, așa cum ne-a obișnuit deja de la edițiile anterioare.

 

Astfel, dacă activați în acest domeniu și vă încadrați în tematica evenimentului, vă puteți înscrie în calitate de expozant și astfel vă veți alătura celor mai importante companii care au spus deja “prezent” și care participă în mod tradițional la SAB & Accesorii, evenimentul auto al anului și platforma de business nr. 1 a domeniului auto din România. Mai multe detalii, găsiți pe platforma dedicată.

 

Dacă rămâneți doar un pasionat de tot ceea ce înseamnă industria automobilelor, nu uitați să vă rezervați timp pentru a vizita SAB & Accesorii 2019 în perioada 10 – 20 octombrie 2019.

 

Sursa evenimentului 

 

 

1
Lăsaţi un comentariu

Autentificaţi-vă pentru a comenta
  Abonează-te  
noi vechi voturi
Notificaţi
Mihail Nagy

L-am vizitat ,frumos interesant si util,felicitari organizatorilor.